15.09.2022

Patrija raspisuje konkurs za prijem novih volontera u savetovalište

Udruženje građana Patrija u sklopu svojih aktivnosti sprovodi individualnu psihološku podršku i psihoterapiju korisnicima psihijatrijskih usluga, kao i osobama koje su pod rizikom da dožive psihijatrijsku hospitalizaciju. Usled velikih zahteva za podrškom, udruženje raspisuje konkurs za nove volontere besplatnog psihološkog savetovališta UG građana Patrija.

Volonterski angažman uključuje:

individualne susrete sa korisnicima putem kojih im se pruža psihološka podrška ili se psihoterapijski deluje na klijenta (jednom nedeljno)
redovno prisustvo na intervizijama i supervizijama koje su organizovane u prostoru savetovališta (dva sata na svake dve nedelje).

Pored navedenih, primljeni volonteri su u obavezi da prođu edukaciju u organizaciji UG Patrija koja će im pružiti dodatna znanja za rad sa korisnicima savetovališta i ohrabriti ih za početak rada sa klijentima kao i mentorski program putem kojeg će dobiti svu neophodnu podršku.

Pored edukacije i mentorske podrške, nudimo toplu i prihvatajuću atmosferu koja je značajna za lični i profesionalni rast i razvoj psihologa/škinja.

Pozivamo sve psihologe/škinje da se prijave za volontiranje u našem savetovalištu i na taj način dodatno podrže višestruko marginalizovanu grupu u našoj zajednici. Možete se prijaviti popunjavanjem forme na OVOM LINKU.

Uslovi prijave:

  • Diplomirani psiholog;
  • Iskustvo u psihoterapijskom radu nije neophodno ali će prednost pri prijemu imati kandidati koji imaju iskustva u neposrednom radu sa korisnicima institucija mentalnog zdravlja.

Za više informacija možete nam se direktno obratiti mejlom na patrijinosavetovaliste@gmail.com

Radujemo se da vas upoznamo!

Tim Udruženja građana Patrija

Ime i prezime
email error
comment error
Poslato

Pridruži nam se!

Postani deo našeg tima.